fbpx
Junior Paintball Stockholm
#JuniorPaintball

JUNIOR PAINTBALL STOCKHOLM


SAMMANFATTAD INFO: JUNIOR PAINTBALL

Rekommenderad ålder: 11+
Minsta antal deltagare: 6 st
Plats: Jordbro (Utomhus)


VAD ÄR JUNIOR PAINTBALL?

Junior Paintball är en Low Impact variant av vanlig Paintball. Det kommer färg som vanligt, det är superkul som vanligt och det är precis lika som vanligt. Juniorpaintball gör helt enkelt mindre ont och passar bättre för de yngre eller folk som inte vill riskera att få blåmärken.

Rekommenderad ålder är 11 år och uppåt. För barn yngre än det har vi MiniPaintball tillgängligt, alternativt Inomhuspaintball och Nerf i Farsta.

Hur skiljer sig då Junior Paintball från ”vanlig” paintball?  Kulorna är helt enkelt lite mindre och anslagskraften i markören är lägre, så att det gör mindre ont.

Perfekt för ungdomar som inte ännu vill testa på vanlig paintball. Detta är en jättebra inträdesgren till paintball som idrott!

Detta spelas på samma banor som den vanliga paintballen, på vår toppmoderna och fräscha anläggning i Jordbro! Med 5 banor med variation är vi det bästa och roligaste valet i Stockholm har att erbjuda!

Under höst och vintern mörknar det rätt tidigt ute, men vi har självklart belysning ute på våra banor, så det går fortfarande utmärkt att spela även på kvällar! Senaste vinterutrustningen ingår vid spel och även premium vinterboll.

HUR GÅR DET TILL?

Det är enkelt, ni bokar på telefon med den dedikerade bokningspersonalen som stöd eller genom hemsidan om du redan vet vad du är ute efter.
Efter ni gjort bokningen så är det bara att se fram emot dagen ni skall spela!

Ni dyker upp vid utsatt tid och möts av vår personal. Ni samlas och får en egen instruktör tilldelad er grupp.

Nu börjar ombytet, ni får givetvis låna ren och fräsch skyddsutrustning i er storlek. Därefter börjar säkerhetsgenomgången, där instruktören förklarar de regler som finns och svarar på eventuella frågor. Allt detta tar ca. 20 minuter, sedan börjar spelet!

Spelet körs i den tid ni har bokat, med flera olika spelformat där ni är med och bestämmer vad ni ska spela. Instruktören är med er från början till slut!
Ni kan också köpa till extra skott på plats för 70 kr (100 st) så ni slipper tänka på hur mycket ni skjuter!

När ni är färdigspelade är det antingen dags att ta sig vidare, eller för att sitta ner och äta den förbokade cateringen från en kvalitésbistro, om ni bokat mat.

OBS! Är ni färre än 6st deltagare går det fortfarande bra att boka spel, men vi debiterar för minst 6st deltagare!

VAD INGÅR I ALLA VÅRA PAKET:

 • 20 min samling, genomgång och ombyte innan spel
 • Egen bana
 • Utrustning
 • Instruktör

VÅRA PAKET:

  Kontaktformulär

   Bokningsformulär

   Ska ni boka takeaway behöver ni inte fylla i ålder, antal eller starttid. Denna information behövs endast för spel hos oss. Vid hyrning av Hoppborgar/Hinderbanor, boka städning också om ni ej vill städa hoppborgen!

    PAINTBALL OCH ANDRA UTOMHUSAKTIVITETER

    Observera: Fält märkta med * är obligatoriska.

    Efter att du skickat in denna förfrågan kontaktar vi dig för att bekräfta din tid eller svara på eventuella frågor.
Förfrågan är inte bindande.

     HYR HEM

     Detta är en icke-bindande bokningsförfrågan - vi återkommer till er senast nästkommande arbetsdag.
     OBS! Det kan ta flera sekunder efter du klickat innan den laddar, vänligen klicka endast 1 gång.

     Vi ringer upp dig!
     sv_SESwedish