fbpx
Företagsevent Företagsevent
#FÖRETAGSEVENT

Företagsevent i Stockholm

DAGS FÖR KICK-OFF?

Är det dags för kick off, after work eller teambuilding? Vi har garanterat något som passar just ert företag! Vi arrangerar företagsevent för upp till 150 personer och skräddarsyr dem helt efter era önskemål – det viktigaste för oss är att ge er en oförglömlig helhetsupplevelse! 

Vi erbjuder allt från paintball till mångkamp både inomhus i Farsta och utomhus i Haninge. Vi planerar allt efter era önskemål och kan även komma med våra aktiviteter till er eller till ett allmänt område som olika parker. Önskas ordnar vi med catering och vid större bokningar sätter vi upp tält, egna mål, flaggor och banderoller. 

Kontakta oss så fixar vi ett oförglömligt event för just er! 

Ni vet väl att ni kan använda friskvårdsbidraget när ni bokar aktiviteter hos oss? 

VÅRA AKTIVITETER

I vår populära mångkamp ingår ett antal valfria aktiviteter och ni får själva välja vilka ni vill utmana kollegorna med! Här är alla aktiviteter ni kan välja mellan och ni kan också hyra våra sumodräkter för ännu fler utmaningar! 

Sumodräkter är en av våra absolut populäraste aktiviteter, och det är inte så konstigt; vem vill inte ha chansen att ge igen på chefen eller kollegorna? Vi har vanliga sumodräkter, men också twin-dräkter där man tävlar två och två, superhjältedräkter och tomtedräkter. Ni kan både hyra dräkterna till er och köra hos oss. Kontakta oss så hjälper vi er att skapa det perfekta eventet!

Vill ni utföra roliga aktiviteter men inte köra en mångkamp? Då är det perfekt att hyra hem någon av våra aktiviteter! Vi har allt från Herren på täppan och gladiatorspel till twister och prickskytte med både pilar och fotboll. 

Här kan ni se alla aktiviteter ni kan hyra, och vi kan såklart leverera dem till er också! Kontakta oss så fixar vi ett oförglömligt event helt enligt era önskemål.

Hört talas om Archery Tag? Det är ett otroligt populärt spel som liknar spökboll där två lag skjuter pilar (med mjuka, vadderade spetsar) på varandra tills det bara är en kvar. Det gör inte ont och är ett adrenalinfyllt äventyr er personal garanterat kommer minnas! 

Är det dags att bestämma vem som verkligen hade rätt på mötet? Eller bara ha ett riktigt kul event tillsammans med kollegorna? Oavsett får paintball garanterat er personal glad och peppad! Det är bra för samarbete, teambuilding och att bara ha kul ihop! 

Hos oss kan ni välja att spela både inomhus och utomhus! I Farsta finns vår 1000 kvm stora inomhusbana med många hinder, där obegränsat med skott, discolights och härlig musik ingår! I Jordbro har vi några av Sveriges största utomhusbanor och såklart är vår anläggning även anpassad för kallare väder; vi har belysning, uppvärmda omklädningsrum, kläder och bollar som klarar lägre temperaturer. 

Här kan du läsa mer om paintball inomhus och utomhus. Kontakta oss så planerar vi det perfekta eventet för er!

  Kontaktformulär

   Bokningsformulär

   Ska ni boka takeaway behöver ni inte fylla i ålder, antal eller starttid. Denna information behövs endast för spel hos oss. Vid hyrning av Hoppborgar/Hinderbanor, boka städning också om ni ej vill städa hoppborgen!

    PAINTBALL OCH ANDRA UTOMHUSAKTIVITETER

    Observera: Fält märkta med * är obligatoriska.

    Efter att du skickat in denna förfrågan kontaktar vi dig för att bekräfta din tid eller svara på eventuella frågor.
Förfrågan är inte bindande.

     HYR HEM

     Detta är en icke-bindande bokningsförfrågan - vi återkommer till er senast nästkommande arbetsdag.
     OBS! Det kan ta flera sekunder efter du klickat innan den laddar, vänligen klicka endast 1 gång.

     Vi ringer upp dig!
     sv_SESwedish