Företagsevent Företagsevent
#FÖRETAGSEVENT

Företagsevent i Stockholm

Planerar ni att hitta på något kul under årets julbord? Hyr hem ett sett med Tomte Sumo dräkter! Från 995:-! Vi kan självklart även leverera dräkterna direkt till er om ni vill det! Hör i så fall av er till oss för en pris offert!

Med paintball och andra roliga aktiviteter kan vi garantera att ni kommer få glad och peppad personal. Vem vill inte ta chansen att skjuta på chefen eller brotta ner en kollega? Vi är störst i Stockholm på företagsevent!

Vi kan arrangera paintball företagsevent för upp till 150 personer beroende på vad ni är ute efter. Vi kan alltid skräddarsy ett program och priser för just ert event eller kickoff. Vi har möjlighet att ta in god mat och dryck som ni kan avnjuta innan, under eller efter eventets gång.

Kontakta oss för en prisoffert, vi lovar att vi kan göra er nöjda.
Om ni önskar så kan vi även ta med oss flertalet av våra aktiviteter till er.
Om ni är intresserade av catering så går det bra att ladda hem vår Cateringmeny.

Spelapaintball erbjuder Stockholms bästa upplevelse för företags kick off. Antingen på våra grymma inomhusbana i Farsta eller utomhusbana i Haninge.
Som kick off aktiviteter förslag är det populärt att vi kommer till er eller att vi använder oss av en park, som t.ex. Enskede IK, Rålambshovparken, Hagaparken eller Gärdet.

Vi står för planeringen av ditt event och skräddarsyr eventet efter antal deltagare, tid, plats och eventuella andra önskemål! Vårt mål är att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för kunden och därför sätter vi också upp tält vid större bokningar, egna mål, flaggor och banderoller.

Varför inte kombinera Bubble ball med Archery Tag och få halva priset på ena aktiviteten? Många av våra kunder väljer dessutom att lägga till vår fartfyllda 3-kamp (endast 150 kr/person!) för att skapa en mer omfattande turnering.

Kontaktformulär
Bokningsformulär

Ska ni boka takeaway behöver ni inte fylla i ålder, antal eller starttid. Denna information behövs endast för spel hos oss. Vid hyrning av Hoppborgar/Hinderbanor, boka städning också om ni ej vill städa hoppborgen!

Vi ringer upp dig!