Jordbro Jordbro
#Jordbro

Spelapaintball Jordbro (Haninge)

Spelapaintball Jordbro (Haninge) var vår största nyhet inför säsongen 2016. Den 30e april slog vi upp portarna upp till Stockholms senaste och största paintballbanor, det är Stockholms Flaggskepp inom Paintball.

Vi har scenariobanor, banor i skogsmiljö och helt nya speedballbanor i äkta VM-stil som är på konstgräs med uppblåsbara hinder. Detta är paintball så som inte tidigare funnits i Stockholm.

Vi har Minipaintball för de yngsta (rek. ålder 8-12 år), Juniorpaintball för de lite äldre (rek. ålder 12-15 år) och vanlig Paintball för de äldsta  (Fr. 12 år & vuxna).

Adress:
Spelapaintball Haninge
Skärsvik
136 50 Haninge

Åker du bil från stan?
Följ Nynäsvägen/väg 73. Vid korsning Trafikplats Jordbro kör i högerfilen och följ skyltarna mot väg 259 mot Huddinge/Jordbro. Ta Gamla Nynäsvägen och Rörvägen mot Skärsvik. Kör in på Jordbrolänken/väg 259. I rondellen tar du 3:e avfarten in på Gamla Nynäsvägen. Sväng höger mot Rörvägen. Sväng vänster till Skärsvik. Spelapaintball i Haninge är på höger sida. Framme!

Åker du med kollektivtrafiken?
Närmaste station heter Traversvägen (Haninge) när ni tar buss.
Jordbro Station är närmast för tåg.

Om ni är intresserade av catering till er bokning går det bra att ladda hem vår Cateringmeny.

Tryck på Kartan för att öppna Google Maps för vägbeskrivning.

karta haninge

#PAINTBALL

Paintball Utomhus

#EVENT

Bubble Ball

#EVENT

Drop-In

Kontaktformulär
Bokningsformulär

Ska ni boka takeaway behöver ni inte fylla i ålder, antal eller starttid. Denna information behövs endast för spel hos oss.

Vi ringer upp dig!