Information Information
#Info

Öppettider samt Frågor & Svar

Våra öppettider:

Bokningsbara tider i Farsta (Inomhus aktiviteter):
9.30 – 19.30 (Sista tiden)

Bokningsbara tider i Jordbro (Utomhus aktiviteter):
9.30 – 20.00 (Sista tiden, gäller under sommaren)

Bokningsavdelningen (telefon):
Måndag – Fredag:
09.00 – 17.30

Vårt Swishnummer: 1236034227

Frågor & Svar:

Hur bokar jag en aktivitet?

Gå in på aktiviteten ni är intresserad av och scrolla ner på sidan tills ni ser våra paket. Klicka på ”Boka nu” knappen för att få fram vårt bokningsformulär som ni sedan fyller i för att genomföra bokningen.

Hur ser jag lediga bokningstider?

Vissa aktiviteter tar er vidare till ett bokningsformulär där lediga tider visas när ni klickar på ”boka nu” knappen för paketet. Får ni endast fram ett bokningsformulär, vänligen kontakta oss på 08-39 11 77 eller [email protected] för att höra om lediga tider.

Hur ändrar jag en bokning?

Maila oss på [email protected] för att genomföra en ändring i en bokning. Alla ändringar måste ske via mail till denna adress, och vi kan ej göra ändringar om ni ringer in till oss.

Hur avbryter jag en bokning?

Maila oss på [email protected] för att avbryta en bokning. Avgiftsfri avbokning måste ske senast 5 arbetsdagar innan spel.

Vilken paintball aktivitet passar oss bäst?

Behöver ni hjälp med att bestämma vad för aktivitet ni vill boka? Hör av er till oss på 08-39 11 77 eller [email protected] så kan vi ge er tips.

 

  Kontaktformulär
   Bokningsformulär

   Ska ni boka takeaway behöver ni inte fylla i ålder, antal eller starttid. Denna information behövs endast för spel hos oss. Vid hyrning av Hoppborgar/Hinderbanor, boka städning också om ni ej vill städa hoppborgen!

   Vi ringer upp dig!