IPG Paintball IPG Paintball
#Bluffmakare

MEDDELANDE TILL ER SOM KÖPT BILJETTER AV IPG OCH DELTA FORCE PAINTBALL

Vi kommer dagligen i kontakt med kunder som köpt biljetter av IPG och Delta Force Paintball i tron om att dessa går att utnyttja hos oss. Vi har ingen koppling till dessa företag och deras säljare, biljetterna de säljer kan alltså INTE användas hos oss oavsett vad deras säljare säger.

Vi har förstått att IPG och Delta Force Paintball erbjuder sina kunder biljetter för 85 kronor som uppges vara värda över 400 kronor. Detta visar sig sedan endast utgöra grundavgiften och när kunden besöker deras anläggning behöver kunden betala 180 kronor för de första 100 skotten och 110 kronor per 100 efterföljande skott. Enligt vår uppfattning utgör det vilseledande marknadsföring eftersom biljetterna inte är värda vad de vid försäljningstillfället utges vara värda.

IPG:s och Delta Force Paintballs försäljningsmetoder har även uppmärksammats i andra forum, se nedan länkar. Vid ett besök på deras facebook-sida går att läsa vad flera av deras missnöjda kunder skrivit om dem. Det kan noteras att trots att det utgör deras egen facebook-sida och flera inlägg synes ha skett av deras egna anställda genom ”fake-konton” uppgår deras rating endast till 3.3 av 5.

Vi jobbar ständigt och aktivt för paintball-branschens goda rykte. Vi beklagar att en annan aktör genom sina försäljningsmetoder orsakar missnöjda kunder som känner sig lurade då detta riskerar att drabba hela branschen. Vårt råd till er som känner er lurade är att använda er av er ångerrätt som är 14 dagar från köpet. Om ni inte informerats om ångerrätten kan den vara upp till ett år från köpet. Mer information finns på www.konsumentverket.se. Det finns även möjlighet att göra en anmälan till allmänna reklamationsnämnden, för mer information se www.arn.se.

Eftersom vi vill motarbeta det dåliga rykte som hela paintball-branschen riskerar att få med osjyssta försäljningsmetoder erbjuder vi de kunder som inte lyckas ångra sina köp hos IPG och Delta Force Paintball fr. 85 kronor i rabatt på våra paket i utbyte mot de biljetter som köpts av IPG och Delta Force Paintball. Alternativt kan ni ta med biljetterna ni köpt till våra drop-in, där vi ger er 85 kr rabatt på vårt drop-in – en biljett ger er 85 kr rabatt för en person. (OBS! Detta kan inte kombineras med något av våra andra erbjudanden).

Vår förhoppning är att vi på så sätt får möjlighet att visa upp en rättvis och positiv bild av paintball och att det finns seriösa aktörer i branschen.

Väljer ni oss får ni en egen bana, en utbildad svensk talande instruktör och en mycket fin anläggning!
Vi erbjuder också detta till Stockholms bästa priser!

https://www.flashback.org/t2712657

http://ipg-scam.blogspot.com/

https://ie.trustpilot.com/review/www.ipgvip.com?page=3

https://www.reddit.com/r/auckland/comments/2yvcw9/ipg_paintballs_scam/

https://forums.moneysavingexpert.com/discussion/184661/ipg-delta-force-paintball-anyone-with-any-experience-of-them

Här nedan kan du se ett antal facebook recensioner av Delta Force’s anläggning.

Kontaktformulär
Bokningsformulär

Ska ni boka takeaway behöver ni inte fylla i ålder, antal eller starttid. Denna information behövs endast för spel hos oss. Vid hyrning av Hoppborgar/Hinderbanor, boka städning också om ni ej vill städa hoppborgen!

Vi ringer upp dig!