fbpx
Om oss Om oss
#OmOss

Om oss här på Spelapaintball.com

SpelaPaintball.com är en verksamhet som drivs av företaget Hypersports Paintball & Event AB, ett eventföretag som startades 1999 i Enskede, Stockholm.

Under åren har vi arbetat mycket med olika event samt paintball aktiviteter genom våra verksamheter Spelapaintball.com & Games2U. Vi driver både en inomhus och en utomhus anläggning för paintball och andra roliga aktiviteter. I dag är Spelapaintball.com nordens största paintballverksamhet.

Utöver det driver vi även paintballbutiken Hypersports, Sveriges största paintballbutik.

Vi som ligger bakom dessa verksamheter är:

Simon

Troligtvis en av de mest kvicktänkta och kunniga när det kommer till event, aktiviteter och nöjen. Han har jobbat med att ta fram oslagbara aktiviteter för företagsevent, barnkalas, svensexor, möhippor och alla andra tänkbara festligheter. Frågar du Simon så är allt han inte kan, inte värt att kunna. Förutom möjligtvis det svenska språket.

Simon har även hand om att ta fram alla sorters specialanpassade event och utrustning för event. En MacGyver inom Event.

Mick

Mick är grundpelaren bakom SpelaPaintball.com och ser till att allt går till rätt med perfekt planering. Med struktur i allt ser han till att vi arbetar transparent och tydligt. Kontaktar ni oss ser han till att ni får all information och att inga dolda kostnader dyker upp, som kan förekomma hos andra event företag.

Anton, Bobban & Gabriel

”Skönheterna och odjuret” – Dessa killar är våra muskler och drivande styrka och hanterar vårt enorma utbud av aktiviteter.

  Kontaktformulär

   Bokningsformulär

   Ska ni boka takeaway behöver ni inte fylla i ålder, antal eller starttid. Denna information behövs endast för spel hos oss. Vid hyrning av Hoppborgar/Hinderbanor, boka städning också om ni ej vill städa hoppborgen!

    PAINTBALL OCH ANDRA UTOMHUSAKTIVITETER

    Observera: Fält märkta med * är obligatoriska.

    Efter att du skickat in denna förfrågan kontaktar vi dig för att bekräfta din tid eller svara på eventuella frågor.
Förfrågan är inte bindande.

     HYR HEM

     Detta är en icke-bindande bokningsförfrågan - vi återkommer till er senast nästkommande arbetsdag.
     OBS! Det kan ta flera sekunder efter du klickat innan den laddar, vänligen klicka endast 1 gång.

     Vi ringer upp dig!