fbpx
FAQ FAQ
#frågor

Frågor och svar

 

Här har vi samlat ett axplock av vanliga frågor. Klicka på den fråga du är intresserad av så faller svaret ut automatiskt.

Frågorna har kategoriserats enligt:

 • Hur många måste man minst vara för att boka?

  Vi tar alltid betalt för minst 8 personer, om det skulle vara ett annat antal så står det specificerat vid det paket ni önskar boka.

 • Vad kostar det?

  Det beror helt och hållet på hur många ni är och vad ni är intresserade av. Alla priser finns på vår prislista. Mångkamp kostar fr. 150 kr/p, inomhuspaintball ligger fr. 200 kr/p och utomhuspaintball ligger på 250 kr/p. Alla priser är per person.

 • Vilka är kraven för att stå som ansvarig för en bokning?

  Fyllda 18 år, bosatt i Sverige och svenskt personnummer utan betalningsanmärkningar.

 • När måste man senast avboka?

  Senast 7 dagar innan speldatum. Efter detta debiterar vi 100% av er spelkostnad.

 • Går det bra att ändra antalet spelare?

  Vill ni minska antalet spelare så ska detta göras senast 3 dagar innan spel. Vill ni öka antalet spelare så går det bra att göra till senast 1 arbetsdag innan spel, i mån av plats.

 • Vi vet inte hur många vi blir, går det bra att boka in ett ungefärligt antal?

  Det går bra att boka in exempelvis 10-12 personer. Vi vill gärna veta på ett ungefär hur många ni blir. Det underlättar för oss i planeringen av er aktivitet.

 • Kan vi välja paket på plats?

  Nej, vi vill veta innan vad ni vill ha för paket så vi kan planera schemat för alla dagens grupper.

 • Vad händer om fler än inbokat dyker upp?

  Nästan alltid så går det bra, men ibland kan det hända att det inte går att ta emot alla då vi planerat för exempelvis två lag men antalet personer tvingar oss att dela upp er i tre lag, alternativt att vi måste ge er ett mindre paket så alla får den aktivitet de betalar för. Ju bättre koll vi har från början, desto bättre kan vi planera ert besök.

 • Vad händer om färre än inbokat dyker upp?

  Vi debiterar 150 kr per utebliven spelare. Har ni bokat för 10-12 st och 10 st dyker upp så debiterar vi inte för de 2 st som inte är på plats eftersom ni har bokat med spannet 10-12 st.

 • Hur går betalning till?

  Om ni önskar förskottsbetala så går det bra. Vi tar även betalning på plats när ni ska spela, både kort och kontant går bra. Vi tar inte Diners eller American Express. Ni kan även välja faktura i efterhand, då tillkommer en admin. avgift på 45 kr.

 • När måste man senast boka?

  Ju tidigare ni bokar ju större chans är det att just den tid ni vill ha är ledig. Vi kan oftast boka in er dagen innan (fredag för bokning på helg) men då kanske det inte blir den tid ni önskat från början.

 • Har ni dusch och/eller omklädningsrum?

  Vi har ett duschrum på vår inomhus i Farsta med två duschar. Det är unisex och är ni blandat kvinnor och män i gruppen så får ni själva välja vilka som ska duscha först. Upp till 10 personer så kostar det 300 kr i fast pris. Då ingår handdukar, schampoo och tvål till alla som ska duscha.
  På vår utomhusarena i Haninge har vi tyvärr inga duschar.

 • Vad är skillnaden på Utomhus Paintball, Juniorpaintball, Minipaintball och Reball?

  Mini Paintball
  Åldersgräns: Fyllda 8 år.
  Rekommenderas för oerfarna barn i åldern 8-12 år.
  Spelas utomhus med JT Splatmaster-markörer. Detta är markörer utan lufttank och paintballsen skjuts endast ca 10 meter. Paintballsen är dessutom mycket mindre än de ordinarie paintballs som används vid vanlig paintball. Vid träff så lämnar det inga blåmärken och gör inte ont. Vid träff blir det en liten färgklick. Vi använder oss utav minipaintballs.

  Junior Paintball
  Åldersgräns: Fyllda 10 år.
  Rekommenderas för oerfarna barn i åldern 12-15 år.
  Spelas utomhus med lätta barnvänliga paintballmarkörer med lufttank. Detta är markörer som skjuter paintballs som är mycket mindre i storlek än de ordinarie paintballs som används vid vanlig paintball. Skotten kommer ungefär 30 meter. Vid träff blir det en liten färgklick. Vi använder oss utav minipaintballs.

  Utomhus Paintball
  Åldersgräns: Fyllda 12 år.
  Rekommenderas för mer erfarna barn fr. 12 år och vuxna.
  Spelas utomhus med riktiga paintballmarkörer. Paintballsen skjuts i hög hastighet och kan svida vid träff. Skotten går ca 150 meter per sekund. Vi använder oss utav riktiga paintballs (färgkulor).

  Rebell (rek. från 10 år & vuxna)
  Åldersgräns: Fyllda 10 år.
  Paintball som spelas inomhus med reballs (mjuka gummikulor) istället för riktiga paintballs. Reball spelas med barnvänliga paintballmarkörer, men dessa skjuter inte lika hårt som de som används vid vanlig paintball utomhus och väger lite mindre. Det kan svida till vid träff men lämnar inga färgklickar. Vi använder oss utav reballs som är lika stora som riktiga paintballs.

  Kontaktformulär

   Offertförfrågan

   OBS! Denna offertförfrågan är inte bindande!

    PAINTBALL OCH ANDRA UTOMHUSAKTIVITETER

    Observera: Fält märkta med * är obligatoriska.

    Efter att du skickat in denna förfrågan kontaktar vi dig för att bekräfta din tid eller svara på eventuella frågor.
Förfrågan är inte bindande.

     HYR HEM

     Detta är en icke-bindande bokningsförfrågan - vi återkommer till er senast nästkommande arbetsdag.
     OBS! Det kan ta flera sekunder efter du klickat innan den laddar, vänligen klicka endast 1 gång.

     Vi ringer upp dig!
     sv_SESwedish